Löddeköpinge imorgon!

Imorgon blir det Löddeköping. Fotbollscup för er som inte redan visste.
Idag har jag städat hela undervåningen och bakat till mamma och farmor. Så då bjöd jag dem på fika. Efter det åkte jag och mamma till Gislaved och shoppade. Blev lite smått och gott. Sen stack jag och jossan ut och gick till ica. Haha, vi gick dit i onödan enligt Jossan för dom hade inte det godiset hon ville ha. Ägd :)
Nu är jag hemma och ska snart packa klart! (Ni kommer kunna nå mig på mobilen om ni saknar mig alldeles för mycket.)
Ne, mycket snacka och lite värkstad, packdags:D


Tack syster och ord kan ju misstolkas...

I förrgår fick jag vara modell åt Majken. Riktigt roligt faktist.
När vi kom hem skulle majken hjälpa mig lite med bloggen med det funkade inte riktigt så vi började kolla på annat. Hon hade hand om tangentbordet och jag datamusen.

- Malin, ge mig musen för helvete.
- Du har för fan en egen!

Missförstånd v.s misstolkas


Fotograf: MajkenJohanssonHenaes


Min design är förstörd!!

Skulle ändra lite och fixa till min blogg lite så förstördes min design.
Fan. Men ska fixa den någon annan dag.

Skrik v.s Skratt


HAHAHAHAH xD Kan inte sluta skratta!

Plugget tar livet av mig!

Okej, nu ska vi se här. Imorgon har jag prov i kemi. Eventuellt ett engelskaprov på fredag och inlämning av so-arbetet. Nästa vecka börjar med Måndagen och då har jag Hemkunskapsprov och redovisa att man har tvättat och sånt hemma. Tisdagen så han jag Kemiprov igen. Onsdag har jag ett prov i svenska och ett matteprov. Roligt! Kommer inte överlev!!
Idag var det en ganska rolig dag i skolan. Inget speciellt hände typ. Gick hem innan sista lektionen för jag mådde inte bra. Ont i magen, huvudet mm. Men imorgon är jag tillbaka igen.
Nu ska jag snart gå och lägga mig och nana, men först ska jag plugga klart på kemiprovet.



Speeding cars - Imogen Heap


Idrotten skadar mig bara!

Idag var jag med på idrotten igen. Men blev skadad igen. Ett finger som knappt går att röra, ett slagskott från ida över knät och en bandyklubba på smalbenet. Vad gör idrottslektionerna med mig egentligen? Eller så är det jag som alltid har otur. Men jag överlever. På torsdag ska jag vara med på fotbollsträningen igen och eventuellt cup på söndag.
Nu tror jag faktist jag ska gå ner och baka chokladbollar och kolla på Andra avenyn!!


Hide and seek - Imogen Heap
(med i o.c)


ChaCha :D

Hellu allihopa!

har inte haft så mycket att skriva på sista tiden. Idag i skolan var det lika segt som vanligt. Jag funderar stärkt på att börja jobba igen för ska till Göteborg och shoppa snart. Men måste ha pengar till Cupen i Lödderköping med om jag nu får spela. Imorgon blir det en kort dag i skolan. Soft! Ska eventuellt göra mitt engelska prov. Får se om jag hur jag har det med ryggen. För om jag inte kan va med på idrotten blir det engelska men jag ska nog vara med bara för att få en dag extra till att träna på provet. Måste ändå dra och plugga nu innan jag ska lägga mig. Trötter nu !


Out of control...

RSS 2.0