Önskelistan är spikad!


Love!♥


Skolan suger som vanligt!

Sitter i skolan och väntar på att jag ska få något bra gjort. Kommer nog inte ske denna dag när man har ett huvud som kommer sprängas snart. Men men. That's life lixom ;)

Idag är det flygande jacob i skolan så blir antagligen att INTE äta i skolan som vanligt. Skolmaten suger. Allt i skolan suger typ. Men men man får ju leva med det de sista åren nu. HAHA.

Efter skolan ska jag hem och städa och plugga för jag har ganska mycket att göra nu förtiden och jag kommer inte att hinna allt på skoltid. Sen ska får jag ta och laga lite mat om inte min bror gör det. Fast det ska han göra idag. Det är hans tur!

Men nu orkar jag inte med att berätta mer. Längtar tills på torsdag när min lilla bebii kommer till mig igen :) Wie Wie♥

Puss

Missar det!

Jahopp. Igår var det väl en lyckad kväll och idag missar jag julmarknaden. Kul, kul.
Just nu är jag inte så glad över att kanske vara tvungen att sätta mig på en buss i 3 timmar. Vill helst bara lägga mig och sova tills imorgon. Och bussfan kanske fassnar och då kommer jag sitta fast i 1 timme minst och helvete med. Åååååååå, skit på allt. Och min lilla pojkvän kanske ska till Jönköping och göra något så får väl ha ett litet hopp på att han ska det. Finns ett litet hopp om att jag ska överleva kanman ju säga. För bussen kan ju välta om den inte kör fast.. Då välter den säkert ner för ett stup med så trillar man och Ååååå. Vill inte åka buss idag. Vill bara sova.

Ett lite rörigt inlägg men så är tankarna i mitt huvud just nu.
Skriver kanske mer på bussen om det blir så att jag åker den eller så skriver jag när jag kommer hem om min pojkvän räddar mitt liv och kör mig till Jönköping

Puss


Fredag :)

Hej och hallu :)
Nu sitter jag i skolan. Har tråkigt som vanligt. Men har bara 2 lektioner kvar.
Och ikväll blir det lan på Carlo med Jossan och Micke :)
Kommer bli kul men fett jobbigt att gå upp imorgon och veta att man ska på årsfest lite senare på kvällen på lördag!
Men nu hinner jag inte med att skriva mer för denna gången. Blir nog bågra inlägg ikväll med kan ni ju ränka med.

Puss

Nu så...

Nu har jag tid att skriva lite för nu har vi so och jag har inte så mycket kvar så då hinner jag skriva några ord.

I helgen kom Micke till mig eller han kom redan på Torsdag kvällen. Så vi har mest vart inne och kollat på film och annat och myst. Men vi var ute och lekte i snön med. började på en snögubbe men blev inte klar! Haha.

I lördags var vi på bio för att fira 7 månader. Men vi var inte ensamma. Ellen, Axel, Majken, Mamma och Pappa var med oss. Vi kollade på Harry Potter. Den var bra och spännande. Efter det käkade vi 3 rätters som pappa gjorde :) Tack pappi!

Sen igår gjorde vi inte ett piss. Vi spelade Wii och kollade på film och myste ännu mer. Sen idag klockan halv 7 åkte han hem :( Saknar honom!

Senare idag eller efter denna lektionen ska jag skriva prov i kemi och sen skall jag hem och läsa kemi. Ett prov till nästa måndag. Inte kul!

Sen vi 20:00 så ska jag kolla på biggest loser. Hoppas jag har lite nötter hemma. Är så jävla sugen på saltade och rostade nötter. Men ska nog hinna med ett träningspass med.

Men nu måste jag nog skriva lite på min so-sak.
Kanske skriver något senare om det finns något att skriva om.


Jag älskar dig mest! ♥


Skolan

Hej bloggen.
Har inte skrivit så mycket på sista tiden men tänkte bara skriva att jag lever och att jag skriver mer senare ikväll :)
Puss

Jag älskar min pojkvän!

Jag älskar min pojkvän!


över, under, bredvid eller i?

Hej hallå och tja!
Nu sitter jag och kollar på fotbollsgalan ochhalvsover, är sjukt trött.
Har varit ute och tränat. Sen duschen och nu ska jag kolla på ung & bortskämd för det är snart paus.
men orkar inte skriva mer nu....

Puss

Skoltrött!

Hej bloggen.
Nu sitter jag på jobbet och har tråkigt. Försöker undvika skolan så mycket som möjligt. Tycker det är rätt tråkigt i skolan eftersom jag är så jävla skoltrött. Så nu sitter jag på jobbet och har nyss fått i mig lite mat.

Är fortfarande jävligt förkyld. BLÄÄ! Har varit det nu sedan onsdags kväll. Det är rätt jobbigt med.

Ska snart gå tillbaka till skolan ha tre lektioner till. Sjukt jobbigt. Men men, that's life! Sen ska jag tillbaka hit och jobba en timme eller två. Sen blir det hem och laga mat till min lilla familj.

Just nu vill jag bara ha torsdag kväll för då kommer lilla Mickeboii till mig. Eller så ska han komma på fredag. Hoppas på torsdag. Sen blir det bio på lördag och fira 7 månader ihop. Kanske kommer det bli att vi ska åka och äta ute sen efter bion eftersom den är klockan tre men det blir väl bra!

Saknar dig!

Sms blogg: Hej bloggeeeeeeen :) Sitter jus...

Sms blogg: Hej bloggeeeeeeen :) Sitter just nu på bussen i Jönköping och väntar på att den ska rulla vidare. Men iaf, innan när jag skulle gå till bussen från bilen så hör jag någon skrika "MALIN?". Det var lilla Evelina. Så jag har sällskap hela vägen från Gislaved till Linköping. Men hon får sitta utan mig från Linköping till Stockholm! Men nu ska jag komma till det som är "roligt". Det sitter en typ knäpp människa på bussen och sackar om någon godkänd-knapp och massa. Hon verkar inte frisk! Och sen är det en som inte kan släcka lampan så man blir as förbannad på det. Annars är allt lugnt :) framme om typ 1 timme och 25 minuter! Puss


Sjuklingen här :(

Okej, Blir nog inte något Carlo idag som jag skrev innan. Mår så j*vla dåligt! Ont i huvudet, jätte förkyld och ont i halsen. Men sen måste jag iaf städa på mitt rum och packa så jag kan åka till min älskling.

Imorgon har jag fysikprov. Fick reda på det idag. Så nu ska jag plugga till det eller så tror jag att jag går och lägger mig! Hej!!!

Puss

Wiiiinteeeeer :)

img_1026 (MMS)

Tomten är tillbaka på cola flaskan :)


Svenska -.-

Hejsan och hallå!
Sitter nu i skolan och har svenska (igen). Just nu är det rätt kul för jag skriver om Norge men inte så sen när jag ska börja skriva om Zimbabwe. Kommer bli kulkul att försöka...
Men tur att mamma och pappa har varit där så dom kan hjälpa mig med det.

Sen ska jag ner till Atlas och gå förbi ica och köpa något gott att äta för det är någon kycklinggryta i skolan som jag inte vägar smaka på. Kan ju bli förgiftad för fan! USCH!

Sen hem och städa och kanske, för första gången på evigheter ska jag kanske gå ner och hälsa på på Carlo en sväng. Det var så sjukt länge sedan så dom till och med har frågat om jag inte kan komma dit för dom saknar mig! haha nog om det.

Nu ska jag inte sitta här och skriva mer blask!
Back to Work!!!


Puss


LIKE :D

Gillar min design (a)

Puss

Min hals är kass! kan inte svälja eller pr...

Min hals är kass! kan inte svälja eller prata typ. Vill inte , kan inte, orkar inte! God natt!


Rösta nu!

In och rösta på bild nummer 2 här! Gör det nu!!



Det gör skiiiit ont!

Hejsan bloggen!
Sitter nere i köket nu och ojjar mig. Man hals svider som bara F*N! Kan knappt svälja!
Men nu ska jag iaf ta mig tid och göra lite mat till min familj och sen blir det att jag lägger mig i soffan och dricker lite te och kollar på bonde söker fru (y)
Har inte så mkt mer och skriva om just nu. Kanske skriver lite senare.
p.s Jag saknar speedwayen!

Puss

Svenska? Naaaaj!

Hejsan :)
Nu sitter jag i skolan och har svenska. Inte så kul. Sen ska jag ner och käka pizza och bli tjock ;)
Kommer bli så skönt o slippa sitta i skolan och käka fiskpinnar! BLÄÄÄÄ!
Men nu slutar jag snart så nu ska jag dra mig!

Puss

Jag deltar!



Jag är med och deltar i en fototävling HÄR! 


Bajs på skolan!

Hejsan :)
Har nyss haft lov så inte haft så mycket tid att skriva.
Nu sitter jag iaf i skolan och har svenska. Jag mår skit och vill gå hem. Min mage och mitt huvud krånglar som "vanligt".
Sen ska jag ner till Atlas och käka lite och ladda min telefon.
Men vill hellre hem och lägga mig i min säng! Tänk vad skönt det hade vart.
Skriver mer om en stund, har lite rast nu.

Puss

Låååååång dag!

Idag har det varit en lång och jobbig dag.
Gick upp tidigt för att min bf åkte hem! Saknar honom. Men får träffahonom imorgon.
Men sen så började jag jobba vid 07:40 och slutade vid typ 17:30. Så tjänade ju lite pengar idag.
Sen åkte jag hem och tog på mig träningskläder och stack ut för o träna. Hann även titta förbi kyrkogården o tända ett ljus.
Hemma så körde jag lite yoga och sen tog en dusch. Riktigt skönt!
Imorgon ska jag klippa mig och jag har panik för jag vet inte hur.
Får väl bli så lite som möjligt hoppa jag eller något annorlunda.

Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och jobba igen!


´Kärlek till mina skor! <3

Puss

Hej, blev ett litet uppehåll i bloggandet ...

img_1009 (MMS)

Hej, blev ett litet uppehåll i bloggandet nu för har inte var på humör. Nu sitter jag iaf på jobbet och väntar på att få en arbetsuppgift, tar lite tid! Så det ni ser på bilden är jag alltså klar med :) Ikväll blir det nog massa mys framför datan och tvn. Väntar även på ett besked från lilla Malin W om morgondagen:) så vore tacksam om du kunde skynda dig Malin :) På lördag blir det iaf Hultsfred och hälsa på Becca och Axel. Kommer Nog bli riktigt kul! Men nu måste jag bege mig ut på lagret. Usch så kallt!  Puss


RSS 2.0